بر خلاف تهدیدهای توخالی و حرف‌های نسنجیده برخی مقامات امریکایی، یک بام و دو هوای آن‌ها که از یک سمت برای قتل عامل مردم بی‌دفاع غزه سگ هار صهیونیسیم را باز گذاشته و برای قتل و کشتار هر چیزی که بخواهند در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند و از سوی دیگر از حامیان مقاومت می‌خواهند تا در این جنگ ورود نکرده و باعث گسترش آن نشوند، چرا که تبعات بسیاری دارد و امریکا حاضر از از منافع خودش (در واقع منافع رژیم صهیونیستی که همواره بر منافع مردم امریکا ارجحیت داشته و به همین دلیل در طول سه دهه گذشته 8 هزار میلیارد دلار در غرب آسیا هزینه شد تا کشورهای منطقه نابود شوند و رژیم صهیونیستی قوی‌تر شود، اما نتیجه برعکس شد) حاضر است دست به هر اقدامی بزند، اما این دروغ به هیچ عنوان راست نیست.
 
شواهد و قرائن حمایت از آن دارد که امریکا به لحاظ نظامی، سیاسی، اقتصادی و حتی اجتماعی به هیچ عنوان آمادگی ورود به یک جنگ گسترده را ندارد. برای اثبات این مهم نیاز به داشتن اطلاعات خاص نیست، چرا که هر جنگی در منطقه غرب آسیا، بسیار گسترده و سنگین خواهد بود و با درگیر شدن امریکا در این جنگ، رقبای آن مانند چین و روسیه فرصت پیدا می‌کنند بازی را در شرق آسیا و شرق اروپا به سرعت به نفع خود رقم بزنند و هیچ یک از متحدان امریکا هم این توانایی را ندارد که بتواند به تنهایی از پس چین یا روسیه بر بیاید. این فقط یک بعد ماجرا است، ولی هر جنگی ابعاد بسیار پیچیده و ناگفته‌ای هم دارد.
 
بحران اقتصادی که دامن امریکا را گرفته بسیار عمیق‌تر از آن چیزی است که خیلی‌ها فکر می‌کنند این بحران اقتصادی، بحران‌های اجتماعی و سیاسی متعددی را با خود همراه کرده و باعث شده تا در این کشور مردم نسبت به ورود دوباره کشورشان به یک جنگ بی‌نتیجه بسیار حساس باشند. به همین دلیل سران کاخ سفید و وزارت جنگ امریکا از یک سمت می‌گویند دنبال گسترش درگیری نیستند و از سوی دیگر برای گسترش آن به رژیم صهیونیستی انواع و اقسام کمک‌های نظامی، اقتصادی، لجستیک و اطلاعاتی می‌کنند. افزایش سطح کمک‌ها و مداخله مستقیم در نبرد علیه مردم فلسطین باعث شده تا نه تنها در محور مقاومت که در همه کشورهای اسلامی افکار ضدامریکایی که زیاد بود، بیشتر شود.
 
نگاهی به اظهارات متناقض مقامات امریکایی که یکی می‌گوید به هیچ عنوان وارد جنگ نخواهیم شد و یکی دیگر تاکید دارد که آمادگی ورود به جنگی دیگر را در منطقه دارند، نشان از سردرگمی آن‌ها در تصمیم‌گیری و دودلی آن‌ها در مورد راهبردهای آینده در منطقه است. مقامات امریکایی با علم کامل به اینکه ارتش رژیم صهیونیستی در صورت حمله به غزه دچار شکست سخت، تلفات بی‌سابقه و عملاً نابودی خواهد شد تلاش می‌کنند تا بدون وارد کردن ارتش کودک‌کش به غزه و صرفاً با تداوم بمباران‌ها، محاصره غیرانسانی و فشار سیاسی مقاومت را ناچار به آزادی برخی از اسرا کنند که این موضوع هم به نظر دیگر نتیجه‌بخش نخواهد بود.
 
اقدام امریکا در ارسال تجهیزات نظامی، نیروی رزمی و استقرار ناوگان دریایی در شرق مدیترانه  هم دلیلی بر توانمندی امریکا برای مدیریت یک میدان نبرد نیست. وزیر امور خارجه امریکا روز سه‌شنبه در ادامه تهدیدهای خود مدعی شده بود: «آمریکا به دنبال رویارویی با ایران نیست، اما اگر ایران یا یکی از نیروهای نیابتی آن به ما حمله کند، مطمئن باشید که ما به سرعت و قاطعانه از مردم و امنیت خود محافظت خواهیم کرد.» این مساله هم نشان می‌دهد که واقعا چنین اتفاقی روی نخواهد داد؛ ظرفیت امریکا در منطقه به هیچ عنوان برای رویارویی با محور مقاومت کافی نیست. با این حال بررسی گزارش‌های منتشر شده توسط رسانه‌های غربی، نکات و موارد مهمتری را به ما می‌گویند.
 
مقامات آگاه به خبرگزاری رویترز اعلام کردند که ایالات متحده پیرو افزایش نگرانی از حمله گروه‌های مقاومت منطقه، گام‌های جدیدی در راستای حفاظت از نیروهای خود در منطقه غرب آسیا برخواهد داشت و حتی در صورت لزوم خانواده نظامیان را تخلیه خواهد کرد. این مقامات ناشناس روز سه‌شنبه عنوان کردند که این تدابیر شامل افزایش گشت‌زنی‌های نظامی، محدود کردن دسترسی به تاسیسات نظامی و افزایش جمع‌آوری اطلاعات از جمله از طریق پهپادها و عملیات‌های نظارتی می‌شود.
 
این مقامات همچنین گفته‌اند که واشنگتن به دنبال تقویت نظارت در برج‌های دیدبانی در تاسیسات نظامی، افزایش امنیت در محل دسترسی به این تاسیسات و افزایش عملیات‌ها برای مقابله با موشک‌ها، راکت‌ها و پهپادهای احتمالی است. این در حالی است که این بسته جدید از تدابیر دفاعی پیشتر گزارش نشده بود. «مایکل کوریلا» فرمانده سازمان تروریستی سنتکام در بیانیه‌ای به خبرگزاری رویترز گفت: با افزایش حملات و تلاش‌های انجام گرفته در راستای حمله به اماکن نظامی آمریکا، بازبینی مداوم تدابیر حفاظت از نیروهای‌مان ضروری است. او تاکید کرد که «تاکنون اقداماتی در راستای افزایش تدابیر حفاظتی انجام گرفته است و ارسال تجهیزات نظامی بیشتر به منطقه باعث شده تا از کشته‌شدن نیروها جلوگیری شود».
 
در همین حین، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که «جت‌های جنگنده اف-16 جهت تقویت مواضع دفاعی آمریکا به خاورمیانه رسیده‌اند». بررسی همه این مسائل نشان می‌دهد که امریکایی‌ها آمادگی ورود به جنگی جدید را ندارند؛ تهدید می‌کنند و فقط امیدوار هستند که جنگ گسترش پیدا نکند چرا که رژیم صهیونیستی که حریف غزه نمی‌شود چگونه طاقت ورود به یک نبرد گسترده‌تر را دارد؟ /جعفری